Sunday, April 12, 2009

Moto idaman


Bila la aku dapat merasa pakai moto ni, Kawasaki zx6 RR 07. Dengan enjin berkuasa 599 cc ini memang ganas memecut kat highway. Ulang alik keje KL-Seremban dalam lima minit je ni. Tapi harga je dah dekat RM60,000 tu pun second hand kalau baru sendiri mau ingat la.

Sekarang aku hanye mampu memecut zx150 aku kat lebuh raya sambil menunduk macam bawak superbike hehe. Penah jugak aku cucuk moto nie time kat lebuh raya tapi masa tu jalan jem la. Bila jalan dah clear sekejap je bayangan dia hilang. pehh lagi geram aku dibuatnya. Kalau diberi pilihan nak bini lagi satu ke atau moto zx6 nie, sudah tentu aku pilih moto. hehe.

1 comment:

Zeroes said...

salam...
bang...tumpang tanye..hehe..

ermm zx150 kt area kl,selangor mane bole dpt agk2 murah...1st hand..plus..yg SE nye ade lg x?
sy nie student ag....baru 17...start simpan2 duet..nk pkai moto snang ulang alik Univ or p mne2(xlarat bjalan da,hehe)
so memang mngidam laa ninja superkips nie...
harap bole tlong or info sket2 ke :)

terima kasih